Pages

Details Untuk Order

Sekiranya anda nak order daripada Shawls & Beads, anda boleh emailkan kepada shawlnbead@yahoo.com ataupun pm fida di fb details anda:

Nama:
No. Telefon:
Alamat:
Item yang nak diorder:

Fida akan check samada item yg anda order available atau tidak, juz tgu reply dr fida key.. ^.^

Thursday, July 29, 2010

18. New Shawls

New Shawls
Shawls ni cantik tau, ade jalur2 sket. Nampak unik and very elegent. Material daripada jenis cotton, tp cotton yang lebih lembut daripada biasa.

RM 15
Including Postage!

SOLD OUT

1 Available

1 Available

1 Available

1 Available

SOLD OUT

1 Available

BOOKED by Wani

SOLD OUT

Available

16. Pashmina Pelangi Restock!


Pashmina Pelangi Restock!
RM 15
Including Postage!!
SOLD OUT

SOLD OUT

Available

SOLD OUT

Available

SOLD OUT

SOLD OUT

16. Lagi Inner Cotton!


Inner Cotton
RM 9
Including Postage!


IC 011
|FULLY BOOKED: Asam Masin/Ratna/Sueray/Mulia/Izzah/Farhana|

IC 012
1 Available|BOOKED: Camiella|

IC 013
|FULLY BOOKED: Intan|

IC 014
|FULLY BOOKED: Asam Masin|


IC 015
|FULLY BOOKED : Asam Masin/anis|

IC 016
|FULLY BOOKED : Asam Masin/Ratna|

IC 017
|FULLY BOOKED : Mulia|

IC 018 - 1 available
|BOOKED : Asam Masin|


IC 019
|FULLY BOOKED : Asam Masin/Ratna/Anis|

IC 020 - 1 Available
|BOOKED : Asam Masin|

IC 021
|FULLY BOOKED : Asam Masin/Camiella|

IC 022
|FULLY BOOKED : Izzah|


Friday, July 23, 2010

15. Inner & Shawls Cotton


Inner Cotton
RM 9
Including Postage!


Hitam - |FULLY BOOKED - Fida/Fiza/Camiella/Anis|

Purple Lembut - |FULLY BOOKED - Ratna|

Purplr Gelap - |FULLY BOOKED - Efi|

Hijau2 Kelabu - |FULLY BOOKED - Ratna|

Pink - |FULLY BOOKED - K. Noraini|

Purple Cair - |FULLY BOOKED - Ratna|

Hijau Muda - |FULLY BOOKED - Fiza|

------------------------------------------------------------

Shawls Cotton
Shawls ni material dia cam t-shirt. Sangat lembut dan sejuk sgt! Selesa sgt2 la pakai. Kalau pakai pun xperlu letak pin kat kepala, die leh lekat dengan baik. Hehe


Shawls Cotton
RM 25
Including Postage!

SC 001 - Hitam
SOLD OUT

SC 002 - Pink
SOLD OUT

SC 003 - Merah
SOLD OUT

SC 004 - Coklat Cair
SOLD OUT

SC 005 - Coklat Gelap
SOLD OUT

SC 006 - Creme (More to coklat)
SOLD OUT

SC 007 - Kuning Mustard
SOLD OUT

SC 008 - Biru Terang
SOLD OUT

SC 009 - Hijau
SOLD OUT

SC 010 - Purple Gelap
SOLD OUT


14. Restock Pashmina Pelangi


Salam.. Sorry sgt lambat update kat blog restock Pashmina Pelangi ni.. Hehe So sape2 yg xdpt order hari tu leh la order kali ni... Selamat sopin2!

Restock Pashnmina Pelangi

RM 15
Including Postage!

PL 002
SOLD OUT

PL 003
SOLD OUT

PL 005
SOLD OUT

PL 006
SOLD OUT

PL 007
SOLD OUT

PL 008
SOLD OUT

PL 009
SOLD OUT


Sunday, July 18, 2010

13. Inner Cotton



Inner Cotton
Material: Cotton berkualiti yg sgt lembut dan sejuk. Selesa sgt2 dipakai.


RM 11
Including Postage!



Hitam - |FULLY BOOKED: Norshila/Vanessanur/Yanie/Rubi|
Pink - |FULLY BOOKED - Yanie|
Creme - |FULLY BOOKED - Vanessanur|
Biru + Kelabu - |FULLY BOOKED - Anisa|
Turqoise Terang - |FULLY BOOKED - Fizah|
Merah - |FULLY BOOKED - Noraini|

----------------------------------------------------------

Harga bagi inner cotton kali ni mmg mahal sket sbb material yg digunakan lain daripada yg biasa. Ianya lebih lembut dan sejuk. Skali rase je da tau mmg mahal sket..
Pemakaian inner cotton boleh dilihat melalui pemakaian pashmina.


12. Pashmina Plain & Pelangi



Salam... Wah, fida ingat nak upload gamba pashmina ni esok, tp tetibe cam xsaba plak. Trus upload mlm ni gak.. Hehe

Kali ni fida nak promote pashmina plain dan juga pelangi. Sgt gojes tau. Material sgt lembut dan sejuk je dipakai walaupun nmpk tebal sket. Pashmina plain ni fida suke pakai dengan baju2 yg bercorak especially baju kurung. Sbb baju kurung corak2 xbes sgt kalau pakai dgn shawl atau pashmina yg gbercorak jugak. Nampak serabut sket.. Hehe fida amek 10 kaler dlu. If ade sambutan fida akan tambah kaler2 laen plak. Banyak lagi kaler laen yg bes2.. Hee


Pashmina Plain
Sangat lembut, sejuk, xbrape jarang dan mudah terletak di atas kepala

RM 13
Including Postage!

P 001 - Creme

P 002 - Kelabu
BOOKED

P 003 - Hitam (Santek!)
BOOKED BY ANN

P 004 - Purple Cair

P 005 - Pink
BOOKED BY ANN

P 006 - Pink Purple

P 007 - Hijau (Santek!)

P 008 - Turqoise (Santek!)

P 009 - Coklat muda

P 010 - Coklat (Santek!)
BOOKED BY ANN

---------------------------------------------------------------------

Pashmina yg kedua plak pashmina pelangi. Sangat gojes ye kawan2 kaler die. Rase cam nak rembat semua je. Uhuhu Dan sgt cantek kalau digayakan dengan baju plain. Series akan terserlah keanggunan. Hehe Fida pun tgh terfikir2 ni nak rembat yg mane satu.. Harga pun super duper bes tau! So, jgn lupe rembat satu sebagai koleksi! Ngee

Pashmina Pelangi
Kasar sedikit (maybe xbasuh lg kot ^_^), xpanas, mudah terletak di kepala

RM 15
Including Postage!


PL 001
SOLD OUT

PL 002
SOLD OUT

PL 003
SOLD OUT

PL 004
SOLD OUT

PL 005
SOLD OUT

PL 006
SOLD OUT

P 007
SOLD OUT

P 008
SOLD OUT

Hepi shopping!!




Nota: Ade special price ntuk regular customer.. Yeay! ^_^


 
Copyright 2009 Shawls & Beads. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase