Pages

Details Untuk Order

Sekiranya anda nak order daripada Shawls & Beads, anda boleh emailkan kepada shawlnbead@yahoo.com ataupun pm fida di fb details anda:

Nama:
No. Telefon:
Alamat:
Item yang nak diorder:

Fida akan check samada item yg anda order available atau tidak, juz tgu reply dr fida key.. ^.^

Sunday, October 31, 2010

Inner Cotton


Salam semua. Maaf sebab lama tak update item baru. Fida busy sangat2. Kali ni fida nak share inner cotton yang best. Inner ni sama je dengan inner cotton yang fida pernah jual sebelum ni, cuba lebih besar dan panjang sedikit. Yang pasti memang best! Hehe Hepi shopping!

Pm fida di fb untuk sebarang order okey! Thanx! >.<


RM 6/pcs
(Not including postage)




I oo1 - Hitam
FULLY BOOKED: Khairy, Wani

I oo2 - Coklat Gelap
FULLY BOOKED: Endang, Cik Yati

I oo3 - Putih Susu
FULLY BOOKED: Wani, Endang

I oo4 - Sweet Pink -|1 pcs available|
BOOKED: Khairy

I oo5 - Oren -|1 pcs available|
BOOKED: Endang

I oo6 - Merah
FULLY BOOKED: Khairy, Endang

I oo7 - Dark Pink
FULLY BOOKED: Khairy, Cik Fida

I oo8 - Pink Belacan
FULLY BOOKED: Endang

I oo9 - Oren Belacan -|1 pcs available|

I o10 - Turquoise Gelap -|1 pcs available|
BOOKED: Endang

I o11 - Turquoise
FULLY BOOKED: Khairy

I o12 - Biru Gelap
FULLY BOOKED: Khairy

--------------------------------------------------------------------------------

Nota: Code number dibaca dari barisan bawah, kiri ke kanan untuk pic ke-3 (maaf di atas segala kesulitan)

Monday, August 23, 2010

SALE!!!


Good News untuk gojes2 di luar sana...

Fida buat potongan harga sempena raya ni

Setiap Shawls dan pashmina akan

SALE 20%!

Including Postage tau!

Cepat dapatkannya sekarang juga!


Thursday, July 29, 2010

18. New Shawls

New Shawls
Shawls ni cantik tau, ade jalur2 sket. Nampak unik and very elegent. Material daripada jenis cotton, tp cotton yang lebih lembut daripada biasa.

RM 15
Including Postage!

SOLD OUT

1 Available

1 Available

1 Available

1 Available

SOLD OUT

1 Available

BOOKED by Wani

SOLD OUT

Available

16. Pashmina Pelangi Restock!


Pashmina Pelangi Restock!
RM 15
Including Postage!!
SOLD OUT

SOLD OUT

Available

SOLD OUT

Available

SOLD OUT

SOLD OUT

16. Lagi Inner Cotton!


Inner Cotton
RM 9
Including Postage!


IC 011
|FULLY BOOKED: Asam Masin/Ratna/Sueray/Mulia/Izzah/Farhana|

IC 012
1 Available|BOOKED: Camiella|

IC 013
|FULLY BOOKED: Intan|

IC 014
|FULLY BOOKED: Asam Masin|


IC 015
|FULLY BOOKED : Asam Masin/anis|

IC 016
|FULLY BOOKED : Asam Masin/Ratna|

IC 017
|FULLY BOOKED : Mulia|

IC 018 - 1 available
|BOOKED : Asam Masin|


IC 019
|FULLY BOOKED : Asam Masin/Ratna/Anis|

IC 020 - 1 Available
|BOOKED : Asam Masin|

IC 021
|FULLY BOOKED : Asam Masin/Camiella|

IC 022
|FULLY BOOKED : Izzah|


Friday, July 23, 2010

15. Inner & Shawls Cotton


Inner Cotton
RM 9
Including Postage!


Hitam - |FULLY BOOKED - Fida/Fiza/Camiella/Anis|

Purple Lembut - |FULLY BOOKED - Ratna|

Purplr Gelap - |FULLY BOOKED - Efi|

Hijau2 Kelabu - |FULLY BOOKED - Ratna|

Pink - |FULLY BOOKED - K. Noraini|

Purple Cair - |FULLY BOOKED - Ratna|

Hijau Muda - |FULLY BOOKED - Fiza|

------------------------------------------------------------

Shawls Cotton
Shawls ni material dia cam t-shirt. Sangat lembut dan sejuk sgt! Selesa sgt2 la pakai. Kalau pakai pun xperlu letak pin kat kepala, die leh lekat dengan baik. Hehe


Shawls Cotton
RM 25
Including Postage!

SC 001 - Hitam
SOLD OUT

SC 002 - Pink
SOLD OUT

SC 003 - Merah
SOLD OUT

SC 004 - Coklat Cair
SOLD OUT

SC 005 - Coklat Gelap
SOLD OUT

SC 006 - Creme (More to coklat)
SOLD OUT

SC 007 - Kuning Mustard
SOLD OUT

SC 008 - Biru Terang
SOLD OUT

SC 009 - Hijau
SOLD OUT

SC 010 - Purple Gelap
SOLD OUT


14. Restock Pashmina Pelangi


Salam.. Sorry sgt lambat update kat blog restock Pashmina Pelangi ni.. Hehe So sape2 yg xdpt order hari tu leh la order kali ni... Selamat sopin2!

Restock Pashnmina Pelangi

RM 15
Including Postage!

PL 002
SOLD OUT

PL 003
SOLD OUT

PL 005
SOLD OUT

PL 006
SOLD OUT

PL 007
SOLD OUT

PL 008
SOLD OUT

PL 009
SOLD OUT


 
Copyright 2009 Shawls & Beads. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase